Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Coke tussen koffiebonen voor Douwe Egberts

UTRECHT (ANP) – Personeel van Douwe Egberts in Utrecht zal maandagochtend raar hebben opgekeken tijdens het lossen van een container met koffie. Tussen de lading koffiebonen zat een pakket met 30 kilo cocaïne.

Het bedrijf aan de Vleutensevaart schakelde meteen de politie in. De drugs zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Waar de partij vandaan komt en voor wie de drugs bedoeld waren, is niet bekend. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Jacobs Douwe Egberts (JDE) bevestigde dinsdag dat een verdacht pakket is ontdekt in een container met koffie. Het bedrijf heeft maandag afstand gedaan van de container en alle medewerking toegezegd bij het onderzoek van de politie. Die wil niet meer over de zaak kwijt dan dat ’30 kilo cocaïne is ontdekt bij een bedrijf aan de Vleutensevaart’.

Continue Reading
Advertisement

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top