Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Edelhert bij Duitse kudde Galloway-runderen

Buitenland

Edelhert bij Duitse kudde Galloway-runderen

FLENSBURG – Een edelhert heeft zich bij een kudde Galloway-runderen nabij het Duitse Flensburg aangesloten. Sven zoals het hert in inmiddels is genoemd, was al vaker te zien in de buurt van de kudde. Maar nu laat het dier, dat vermoedelijk uit het naburige Denemarken afkomstig is, ook de bronstijd aan zich voorbijgaan om bij de kudde van zestig runderen te blijven. Wat het hert precies bezielt, weten biologen niet. Het dier wordt niet gevoederd.

In het begin was Sven nog schuw, nu kan het dier tot een meter of twintig worden genaderd. In dit deel van het noordelijke gelegen Sleeswijk-Holstein komen van nature geen edelherten voor.

Advertenties
Continue Reading

Meer in Buitenland

Advertenties

Trending op Nieuws.org

To Top