Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Hét hotel voor autogekken vind je in Stuttgart

Ben jij gek op auto’s dan moet je in het V8 hotel in Stuttgart geweest zijn. Het thema van het hotel is tot in de kleinste puntjes uitgewerkt. Er zijn tien verschillende themakamers. Verschillende thema’s zijn Route 66, de autowasserette, de werkplek, de Mercedes suite en de nostalgische suite. In de meeste kamers slaap je in een heuse auto. Het hotel bevindt zich in de stad Böblingen. Vroeger deed het gebouw dienst als terminal, zo vertrok vanuit deze locatie de eerste zeppelin. In 2009 is het gebouw het viersterrenhotel geworden welke het nu is.

Automuseum
Het hotel ligt op een toplocatie voor autoliefhebbers. Slechts de helft van het gebouw is het hotel, de andere helft is een indrukwekkend automuseum. Verschillende andere musea zijn makkelijk en snel bereikbaar vanuit het hotel zoals het Mercedes-Benz en Porsche museum. Als echte autoliefhebber zal je jezelf hier dus zeker niet vervelen. De prijzen voor een nacht in een bijzonder themakamer starten vanaf ongeveer € 155,-.

Fotobron: Flickr.

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top