Connect with us

Nieuws.org

Man steelt melk van kleuters

Buitenland

Man steelt melk van kleuters

HAGENBURG – Een 38-jarige man heeft wekenlang kleuters in het Noord-Duitse Hagenburg van hun melk beroofd. Sinds begin dit jaar ging hij er elke maandag en donderdag vandoor met de melkbussen die voor twee kleuterscholen waren neergezet.

Deze maandag werd hij op heterdaad betrapt door twee agenten die op de loer lagen. Zij zagen hoe de man twee melkbussen in zijn fietstas stopte. Bij een huiszoeking werd nog meer gestolen melk ontdekt. De man beweerde dat hij een liefhebber van gezonde voeding is, maar tegelijk zuinig met het huishoudbudget wilde omgaan. Hem wacht een strafzaak.

Advertenties

Meer in Buitenland

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top