Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Uitverkoop Belgische H&M loopt uit de hand

CHARLEROI – Een vestiging van H&M in het Belgische Charleroi werd zaterdagmiddag door de politie vroegtijdig gesloten omdat een uitverkoop uit de was hand gelopen. De winkel werd overspoeld door honderden koopjesjagers. Door het gedrang sneuvelde een toegangsdeur.

Beveiligingspersoneel van de winkel belde de politie toen de situatie uit hand dreigde te raken. Die kwam met vijf teams ter plaatse om de menigte uit elkaar te drijven. De kledingwinkel bleef voor de rest van de dag gesloten.

De H&M-winkel aan de Rue de Montagne verhuist binnenkort naar een pand en hield daarom opruiming.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top