Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Vliegverbod politicus na meppen met sandaal

Buitenland

Vliegverbod politicus na meppen met sandaal

NEW DELHI – Een lid van het parlement van India, die een medewerker van een luchtvaartmaatschappij herhaaldelijk met zijn sandaal had geslagen, heeft een vliegverbod gekregen. Hij is niet langer welkom bij de vijf grootste luchtvaartmaatschappijen in het land, werd vrijdag bekend.

Ravindra Gaikwad sloeg de medewerker van Air India maar liefst 25 keer met zijn sandaal vanwege diens ‘arrogante’ houding. Het parlementslid kon geen plek in de businessclass krijgen. Air India heeft donderdag een klacht ingediend.

De federatie van Indiase luchtvaartmaatschappijen pleit in een verklaring ook voor vervolging van de man.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Buitenland

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top