Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Meer capaciteit voor restaurants dankzij de RooBox van Deliveroo

In April 2016 verschenen de eerste RooBoxen in Londen en nu in Amsterdam aan de beurt. Een RooBox is een compleet uitgerust keuken in een fraaie container. De bezorgservice Deliveroo hoopt op deze manier zijn markt te vergroten. Kleine restaurants hebben meer capaciteit en grotere restaurants of restaurantketens kunnen eventueel hun menu uitbreiden.

Steeds populairder
De bezorgservice werkt op dit moment al samen met meer dan 1000 restaurants. Deze restaurants bevinden zich in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Rotterdam, Delft en Leiden. Hierdoor kunnen consumenten via de website uit een enorm grote diversiteit aan gerechten kiezen. Met enkele klikken is het mogelijk een maaltijd te bestellen en deze thuis te laten bezorgen. De eerste winkels welke gebruik zullen maken van de RooBox zijn SLA, Braai en Salsa Shop in Amsterdam. De containers zullen geplaatst worden op het terrein van de RAI Amsterdam. Dit is een tactische locatie omdat hier relatief weinig andere aanbieders zitten. De keukens zijn compleet uitgerust om de gerechten te kunnen bereiden maar er zijn geen zitplaatsen. De RooBox kan hierdoor vergeleken worden met een cateraar, er worden enkel maaltijden bereid in de RooBox.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top