Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Pijnlijkste plekken voor een tatoeage

Tattoos zijn populair, ruim 1,5 miljoen Nederlanders hebben een tatoeage. Wil je ook een tatoeage laten zetten maar ben je bang voor de pijn? Dan zijn er een aantal plekken die je beter kan vermijden.

In je handen, voeten, vingers en tenen zitten erg veel botjes en zenuwen, vooral de handpalm en de pols zijn zeer gevoelige plekken. De wervelkolom is een populaire plek voor tatoeages, hier zitten echter ook zeer veel zenuwen wat deze plek zeer gevoelig maakt. Ook op plekken waar de huid heel dun is, is het zetten van tatoeages pijnlijker. Zo is de binnenkant van je arm een stuk gevoeliger dan de buitenkant. Het nadeel van een tatoeage op je scheenbeen of zij is dat de pijn langer zal aanhouden.

Kijk ook: Tattoo op je bruine ster laten zetten.

Voorkomen van pijn
Om pijn na het zetten te voorkomen is goede nazorg ook belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat je tattoo gaat ontsteken. Na 2 of 3 weken is de tattoo pas echt genezen. Houdt hier dus rekening mee. Er zal eerst een korstje ontstaan op de tattoo welke na verloop van tijd zal gaan jeuken. Krabben en pulken is hierbij uit den boze, laat het wondje rustig genezen. Zorg er ook voor dat je jezelf alleen wast met zeer schoon water en vermijd de zon.

Foto bron: Pixabay

Continue Reading
Advertisement

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top