Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Acteur Wijdenbosch en gezin dood door ongeval

LELYSTAD (ANP) – De slachtoffers die maandagochtend om het leven kwamen door een verkeersongeval op de A6 tussen Lelystad en Almere zijn acteur John Wijdenbosch (44), zijn 36-jarige vrouw en kind van vier. De auto waarin ze zaten kwam door nog onbekende oorzaak in het water terecht. Dat bevestigde een betrouwbare bron maandagavond aan het ANP.

Een voorbijganger ontdekte de wagen rond 09.00 uur in een sloot. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en duikers van de brandweer hebben de lichamen uit het water gehaald. Hulp mocht niet meer baten.

Wijdenbosch, een Nederlandse acteur van Surinaamse komaf, werd midden jaren negentig bekend door de tv-serie Fort Alpha. Ook was hij onder meer te zien in de film en de tv-serie Costa! van regisseur Johan Nijenhuis. Wijdenbosch speelde daarin de rol van Björn, naast acteurs als Georgina Verbaan en Katja Schuurman.

De A6 bij Lelystad was maandag tot aan het begin van middag afgesloten voor politieonderzoek.

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: