Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Chelsea schrapt feestronde door Londen

LONDEN (ANP) – De Londense voetbalclub Chelsea heeft de parade komende zondag om het behalen van het Engelse kampioenschap te vieren afgelast vanwege de aanslag in Manchester maandagavond. Dat meldde de club woensdag op de website.

De spelers en de staf zouden in een open bus worden rondgereden in de wijken Chelsea en Fulham. Het ererondje was bedoeld om de zege in de Premier League te vieren.

,,In het licht van de tragische gebeurtenissen, vinden wij het niet gepast om door te gaan met de overwinningsparade”, aldus de club. Chelsea wil ook niet dat politiemensen elders worden weggehaald om de parade te begeleiden. De terreurdreiging in Groot-Brittannië is sinds de aanslag verhoogd naar het hoogste niveau waardoor politiemensen nodig zijn om gebouwen en openbare plekken te bewaken.

Zaterdag staat Chelsea ook nog tegen Arsenal in de finale van de Engelse beker waardoor het rondje zondag zelfs een dubbele aanleiding kon krijgen.

Continue Reading

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: