Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Hebbedingetje blijkt dure diamant

LONDEN – Een ‘goedkope’ ring, ooit op een vlooienmarkt in Londen voor twaalf euro gekocht, is bij een taxatie op maar liefst circa 406.000 euro geschat. Het hebbedingetje bleek voorzien van een waardevolle diamant, aldus veilinghuis Sotheby’s. De eigenaresse, die anoniem wil blijven, liep zonder het te weten dagelijks rond met een edelsteen van 26 karaat om haar vinger.

De dof geworden ring uit de twintigste eeuw belandde als een goedkoop sieraad op de rommelmarkt, waar de vrouw hem dertig jaar geleden kocht. ,,Benieuwd naar de echte waarde heeft ze hem bij een juwelier laten taxeren. Die stelde al snel vast dat het om een dure diamant ging”, aldus Jessica Wyndham van Sotheby’s.

De ring wordt op 7 juni bij Sotheby’s geveild.

Continue Reading
Advertisement

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top