Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Hoe kom ik van mijn buikvet af?

Je komt er makkelijk aan en moeilijk vanaf, buikvet. Toch is het belangrijk dit in de gaten te houden. Buiten dat je het waarschijnlijk niet mooi vindt, kan het namelijk ook gevaarlijk zijn. Zo verhoogt het de kans op welvaartsziektes. Onder welvaartsziektes verstaan we diabetes, hart- en vaatziekten en kanker. Om goede manier om na te gaan of je overgewicht hebt is het checken van je BMI. Deze hoort tussen 18,5 en 25 te zijn. Zit je BMI boven de 25? Dan is het verstandig actie te ondernemen.

De juiste voeding
Naast beweging is de juiste voeding zeer belangrijk om buikvet te kunnen verbranden. Wees zuinig op je lichaam en eet met zorg. De grootste boosdoeners voor buikvet zijn suiker, granen en transvetten. Wanneer je deze teveel binnen krijgt is het heel erg moeilijk om vet te verliezen rond de buik. Helaas zitten deze ingrediënten tegenwoordig in zeer veel producten. Let hier dus goed mee op. Deze ingrediënten komen vaak voor in geproduceerd voedsel. Bij deze producten is vaak rekening gehouden met de kostprijs en de smaak, maar minder met de voedingswaarden. Ga daarom op zoek naar natuurlijke producten, zoals groente en fruit, biologisch vlees, eieren en vis. Deze producten zijn rijk aan voedingswaarden.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top