Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Italiaanse vrouw wil ‘bestelde’ baby toch niet

ROME – Een 35-jarige Italiaanse vrouw heeft de baby die ze had gekocht van een Roemeense moeder, na drie dagen weer teruggegeven. Dat meldt de BBC. De zuigeling was naar het idee van de Italiaanse toch te donker getint om voor haar biologische baby door te gaan. De vrouw had maandenlang gedaan of zij zwanger was omdat draagmoederschap strafbaar is in Italië.

Door de zwangerschap te faken en tegelijkertijd een moeder in te schakelen, dacht de Italiaanse iedereen te slim af te zijn. De Italiaanse vrouw betaalde zo’n 20.000 euro voor het kindje. De moeder had echter verzuimd te vertellen dat de vader uit het Afrikaanse Mali afkomstig was.

De twee vrouwen zijn gearresteerd.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top