Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

RTL7 pakt uit met finale Ajax

Finale Ajax vs Manchester United

HILVERSUM (ANP) – RTL7, dat de uitzendrechten heeft van de Europa League, pakt groots uit met de programmering rondom de finale Ajax – Manchester United.

Op de avond van de eindstrijd, op woensdag 24 mei, begint de zender al om 19.00 uur met de voorbeschouwing vanuit de studio in Stockholm. De wedstrijd zelf begint om 20.45 uur. Erna zijn ook de huldiging en nabeschouwing te zien.

Oud-Ajax-speler en -coach Frank de Boer en oud-Ajax-trainer Aad de Mos schuiven aan voor analyses. Behalve in en om het stadion wordt ook verslag gedaan vanaf het Museumplein, waar naar verwachting, honderdduizend Ajax-fans de finale kijken. Op de dag ervoor komt RTL7 om 20.30 uur met een programma over de laatste voorbereidingen van Ajax in Stockholm.

Ajax vs Manchester united in Stockholm

Verder zijn er komende vrijdag en maandag extra afleveringen van het praatprogramma Voetbal Inside (20.30 uur) die in het teken staan van de komende finale. Mochten de Amsterdammers winnen, dan is er de avond na de finale opnieuw om 20.30 uur een extra uitzending van Voetbal Inside met een terugblik.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: