Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Snurkende medewerker alarmcentrale geschorst

CLEVELAND – Een medewerkster van een alarmcentrale in de Amerikaanse stad Cleveland is geschorst, omdat ze in slaap viel achter de telefoon. Toen iemand het alarmnummer 911 belde, was te horen hoe ze snurkte. Ze bleek er bovendien al eerder voor te zijn gewaarschuwd, meldde de lokale zender Fox8.

De stad Cleveland heeft een paar opnames van telefoongesprekken vrijgegeven. Bij één gesprek deed de vrouw er tien seconden over om op te nemen. Vervolgens duurde het veertig seconden voordat de beller werd doorverbonden naar de brandweer, terwijl zijn keuken in brand stond.

De politievakbond nam het op voor de vrouw: ,,ze is een alleenstaande moeder die studeert en daarnaast 40, 50, soms 60 uur per week werkt”.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: