Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Australische inbreker doet het rustig aan

MELBOURNE – De politie in de Australische stad Melbourne onderzoekt een opvallende inbraak, waarbij de dader zich urenlang heeft vermaakt in het huis van zijn slachtoffers. De inbreker kookte volgens Australische media voor zichzelf, gebruikte een tandenborstel en speelde op de Playstation.

MELBOURNE – De politie in de Australische stad Melbourne onderzoekt een opvallende inbraak, waarbij de dader zich urenlang heeft vermaakt in het huis van zijn slachtoffers. De inbreker kookte volgens Australische media voor zichzelf, gebruikte een tandenborstel en speelde op de Playstation.

De man drong de woning in buitenwijk Cranbourne North vorige week binnen, terwijl de bewoners van huis waren. Omdat in de omgeving een camera staat, kon de politie vaststellen dat de dader ongeveer vijf uur binnen was. In die periode nam de onbekende twintiger het er naar verluidt goed van. Hij zou zelfs in bad zijn gegaan.

De man trok uiteindelijk ook nog kleren aan van een de bewoners van het huis. Daarop vertrok hij met gestolen elektronica. Een politiewoordvoerster spreekt over een erg ,,vreemde” zaak. Een kleine opsteker is volgens de krant The Age dat de inbreker nogal wat DNA-sporen achterliet.

Continue Reading
Advertisement

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top