Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geen categorie

De beste info over bone conduction

Onlangs vond er een onderzoek plaats naar de technologie achter bone conduction. De populariteit van de technologie en meer bepaald van bone conduction hoofdtelefoons is de laatste jaren immers aanzienlijk gestegen. Niet echt verwonderlijk als uit het onderzoek bleek dat bone conduction weleens de technologie van de toekomst zou kunnen worden. Zeker nu grote bedrijven zoals ook Apple bone conduction in hun armen hebben gesloten en de kwaliteit van het geluid bijna de kwaliteit van het geluid van klassieke hoofdtelefoons evenaart. Ok, er is nog steeds een verschil, maar het is klein. Bovendien kiezen mensen voor een bone conduction telefoon omdat hij veilig is en omdat hij veel comfortabeler aanvoelt dan wat plugs in je oren steken.

www.bone-conduction.com is een mooie en duidelijke bone conduction blog

Wie interesse heeft in alles wat met bone conduction te maken heeft, verwijzen we graag door naar de website www.bone-conduction.com. Het is een website die netjes is opgebouwd en zeer gebruiksvriendelijk werkt. De mensen achter www.bone-conduction.com proberen via deze blog alle nieuwtjes met betrekking tot deze technologie te bundelen. Zo vertellen ze onder meer over

en beantwoorden ze ook de meestgestelde vragen met betrekking tot deze technologie. Voor ons was deze website dan ook een ware verademing. De mensen van bone-conduction hebben ook deelgenomen aan het onderzoek zelf, wat hun kennis over deze technologie natuurlijk nog uitgebreider maakt.

Benieuwd? Bezoek dan zeker eens de website. Op deze manier weet je meteen of een bone conduction hoofdtefoon ook iets voor jou is. Kijk zeker eens naar de voordelen, maar denk ook aan het nadeel dat het geluid nog niet het geluid van een klassieke hoofdtelefoon evenaart. Maar is dit wel belangrijk in tijden dat hoorschade schering en inslag is en veiligheid een prioriteit is?

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Geen categorie

To Top
%d bloggers liken dit: