Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Evacuatie passagiers op Australisch vliegveld

SYDNEY (ANP/RTR) – Na de vondst van een briefje op het toilet van een vliegtuig op het vliegveld van Albury in Australië, moesten de 42 passagiers in allerijl op de landingsbaan springen. Wat er precies in het briefje stond, wilde de politie niet zeggen.

Het toestel van Virgin Australia was dinsdagochtend net aangekomen na een binnenlandse vlucht vanuit Sydney. In het toestel riep een stewardess plotseling: ,,Laat je bagage liggen, eruit en rennen, rennen!” De passagiers sprongen de 1,20 meter uit het relatief kleine toestel naar beneden op het platform. De toegeschoten politie en veiligheidstroepen hielden vervolgens binnen 5 minuten een dertigjarige mannelijke passagier aan.

Een zoektocht in het vliegtuig leverde niets op.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: