Connect with us

Nieuws.org

Mannen brengen dode bij politiebureau na ruzie

Binnenland

Mannen brengen dode bij politiebureau na ruzie

GOUDA (ANP) – De politie heeft vier personen aangehouden, die zich met een dode man in een busje op het politiebureau van Gouda kwamen melden. Volgens een woordvoerster meldde het viertal zich rond 01.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag op het bureau. Het slachtoffer zou zijn overleden na een ruzie in een huis in Bodegraven.

In het huis is onderzoek geweest. De politie zei zaterdag nog geen mededelingen te kunnen doen over de identiteit van de overleden man of de aangehouden personen. Het viertal zit in beperking en mag geen contact hebben met de buitenwereld.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top