Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Overvaller overvallen door andere overvallers

ROTTERDAM – Dezelfde vestiging van fastfoodketen Domino’s Pizza aan de Kerstendijk in Rotterdam is in april twee keer op een avond het slachtoffer geweest van een roofoverval. Terwijl de ene overvaller nog binnen was, komen twee andere overvallers binnen. De criminelen kennen elkaar niet, blijkt uit beelden van Opsporing Verzocht die dinsdagavond vertoond zijn. De politie spreekt van een bizarre situatie.

De eerste overvaller komt op 21 april rond 23.10 binnen en wil dat de kluis opengemaakt wordt. De twee overvallers die later binnenkomen, dwingen de eerste overvallers op de grond te gaan liggen en geven hem een klap, blijkt uit de uitzending. Uiteindelijk gaan de twee overvallers weer weg, de eerste overvaller die dan nog binnen is wil niet zonder buit vertrekken en neemt de mobieltjes en handtassen van het personeel mee.

De politie is op zoek naar de daders van beide overvallen.

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: