Connect with us

Nieuws.org

Tuktuk met slakkengangetje over A7

Binnenland

Tuktuk met slakkengangetje over A7

MIDDENBEEMSTER – De politie heeft een 47-jarige Amsterdammer van de weg gehaald die met een slakkengangetje in een tuktuk over de A7 reed. Volgens de politie reed hij 40 kilometer per uur op de snelweg.

Politiemensen wachtten de tuktuk op na een telefoontje van een oplettende weggebruiker die het voertuig woensdagavond slingerend de afslag naar Purmerend zag nemen. Volgens de politie hing er een sterke wietlucht rond het voertuigje en maakte de bestuurder een dronken indruk.

De Amsterdammer is meegenomen naar het politiebureau voor een bloedproef. Daaruit moet blijken hoeveel de man heeft gedronken en of hij drugs heeft gebruikt.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top