Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Goudeerlijke vinder in Berlijn

BERLIJN – Een eerlijke vinder heeft in Berlijn ongeveer een kilo goud en 3500 euro cash bij de politie afgeleverd die hij onder een boom in de Duitse hoofdstad had aangetroffen. De waardevolle spullen zaten in een tas die een fietser was vergeten toen hij zijn tweewieler op slot had gezet.

Het ging om diverse stukken goud die bij elkaar een kilo ogen. Op een foto van de politie zijn verder de briefjes van vijftig en vijfhonderd uit de tas te zien.

De eigenaar van de tas werd door de politie opgespoord en zal voor zijn vergissing moeten ‘boeten’. Het vindersloon bedraag 3 tot 5 procent terwijl de opslag ook nog eens 10 procent kost. Een kilo goud is ongeveer 34.000 euro waard.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: