Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Man verwondt vijf mensen met kettingzaag

kettingzaag SCHAFFHAUSEN – In het centrum van de Zwitserse stad Schaffhausen heeft een man met een kettingzaag mensen aangevallen. Vijf mensen raakten gewond van wie twee ernstig. De dader is ontkomen en de binnenstad is afgegrendeld door de politie. Die weet niet welke motieven achter de gewelddaden schuilen, maar er zou geen sprake zijn van terrorisme of ander politiek geweld.

De bewoners van het centrum is aangeraden binnen te blijven. De politie van Schaffhausen heeft collega’s uit andere kantons om hulp gevraagd bij het zoeken naar de dader. Hij is mogelijk met een kleine witte bestelwagen ontkomen.

(ANP)

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: