Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Schildpadden hinderen vliegverkeer New York

NEW YORK – Het vliegverkeer op de New Yorkse luchthaven JFK heeft vorige week (plaatselijke tijd) korte tijd stilgelegen om een opmerkelijke reden. Tientallen schildpadden waren vanuit de naastgelegen Jamaica Bay gekropen en op een start- en landingsbaan terechtgekomen.

Een aantal vluchten moest wachten tot dierenbeschermers de diamantrugschildpadden hadden gevangen. De dieren werden op een veilige plek weer uitgezet.

De schildpadden komen elk jaar in de zomer het water uit om eieren te leggen op het strand. Normaal worden ze bij JFK tegengehouden door een omheining van plastic buizen, maar die blijkt bij vloed onder water te liggen waardoor de dieren eroverheen kunnen zwemmen.

Continue Reading
Advertisement

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: