Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Worldofwonder.nl verkozen tot beste reisblog en beste wellnessblog

Tijdens het jaarlijkse Social Interaction evenement in Amsterdam was het ook dit jaar weer uitkijken naar de nieuwkomers op de blogmarkt en dan vooral naar de beste reisblog en de beste wellnessblog. Bij de nieuwkomers binnen deze categorie gebeurde echter het onverwachte en wist de website www.worldofwonder.nl de prijs voor beide categorieën in één haal binnen te halen. Iets wat voordien nog nooit gebeurd was. Worldofwonder.nl wordt naar alle verwachtingen dan ook een reisblog die binnen enkele maanden bovenaan het lijstje van de beste reisblogs in de Lage Landen zal staan. Bovendien wist eigenaar Wim Styleman ons te vertellen dat er binnenkort ook een Engelse versie en een webshop met leuke producten zal verschijnen.

De beste reisblog krijgt binnenkort ook een webshop en Engelse versie

“We zijn natuurlijk bijzonder blij met deze twee prijzen en hadden nooit gedacht dat we naast de beste reisblog ook de beste wellnessblog van Nederland zouden worden. Ons project staat natuurlijk nog in kinderschoenen maar toch is dit al een mooie erkenning voor het werk dat er geleverd is en een motivatie om er extra hard tegenaan te gaan de komende maanden. Met onze reisblog en wellnessblog proberen we mensen het mooie van het leven en van deze wereldbol in woorden over te brengen. Of we in ons opzet zullen slagen dat weten we jullie over enkele maanden te vertellen. Er komt alvast ook een Engelse versie en een webshop aan. In de webshop vinden bezoekers leuke spulletjes terug die we zelf in huis hebben en die ons huiselijke of reisleven net dat tikkeltje meer geven.”

Naast onze reisblog besteden we als vertalers ook nog steeds de nodige aandacht aan ons succesvol vertaalbureau www.styleit.be en www.duitsevertalingen.eu . De vraag naar Engelse, Franse en Duitse vertalingen is nog nooit zo hoog geweest en de klantenreviews nog nooit zo positief. Het mag duidelijk zijn dat reizen en de daar bijhorende talen onze passie zijn.

Continue Reading
Advertisement

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top