Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Verschrikkelijke beelden! Beer pakt man in Thaise zoo

Een persoon is vrijdag door een beer gegrepen in een dierentuin in Thailand. Het is niet duidelijk of deze persoon de persoonlijke verzorger is van de beer of een bezoeker is van de dierentuin. De man kwam in een omheinde gebied van de beer en werd daar ook gegrepen door het beest. Omstanders hebben geprobeerd om met stokken de beer te verjagen, maar mocht niet baten. De beer nam het slachtoffer mee naar zijn kooi. Uiteindelijk kon het personeel van de dierentuin de beer verjagen bij het slachtoffer en de ongelukkige man redden uit zijn benaderde positie. De man kwam met ernstige verwondingen vanaf, maar hij mag heel erg van geluk spreken dat hij de aanval van de beer heeft overleeft.

Let op, deze beelden kunnen als schokkend ervaren worden

Kijk ook: Aanval zwarte beer.

Aanval zwarte beer

Wat doen als een beer je aanvalt?

Wat doen als een beer je aanvalt?

Continue Reading
Advertisement

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top