Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Dieven stelen 1 miljoen dollar aan nieuwe sneakers

Het nieuws waarvan iedere sneakerliefhebber droomt.

via GIPHY

Torrance, Californië – Een paar dieven hebben een vrachtwagen buitgemaakt met container bomvol sneakers en andere patta’s. Volgende Amerikaanse zender ABC10 News is de waarde van het buit 1 miljoen dollar. De container van een warenhuis in Los Angeles was al vanaf 6 augustus zoek.

De daders zijn voorlopig nog niet gepakt. De buit zal binnenkort op de zwarte markt te koop worden aangeboden.

Sneakers zijn gewild, dat weten de criminelen ook. Laatst was een andere partij patta’s gestolen in El Monte met een geschatte waarde van 900 duizend dollar, maar de LA politie heeft de buit van El Monte alweer teruggevonden.

Foto via Pixabay

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: