Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Dode bij extreem-rechtse betoging in Charlottesville

Rellen tussen extreem links en rechts!


In het Amerikaanse Charlottesville (Virginia) is er een dode gevallen tijdens de betoging van Amerikaanse neo-nazi’s. Er waren rellen aan de gaande tussen extreem rechtse en linkse groeperingen. Op een gegeven moment reed een auto de menigte in en veroorzaakte 1 dode en 19 gewonden. Er is al hele dag onlusten in de stad, de extreem rechtse betogers protesteren tegen weghalen van het standbeeld van Generaal Robert E. Lee. Bij het standbeeld hielden diverse groeperingen zoals ‘Ku Klux Klan’ en ‘Aryan Brotherhood’ op en de betogers van de linkerkant zochten de confrontatie op waardoor rellen uitbraken tussen de twee groepen.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top