Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Groepsaanranding in openbaar vervoer in Casablanca

Marokkaanse jongeren randen volwassen vrouw aan

Een groep jongeren van 14 tot en met 16 jaar hebben drie maanden geleden een 24 jarige vrouw in het openbaar vervoer aangerand, dit schrijft Morocco world news. Aflopen zondag kwam de video op de website van Facebook online. Het 24-jarige slachtoffer werd op klaarlichte dag aangerand door de jongens. In de video smeekt de slachtoffer de aanranders haar te laten gaan, maar het mocht niet baten. De kleren werden van haar lichaam afrukt en ze werd ook vernederd. De schokkende video is offline gehaald.

aanranding Casablanca

Een Franse Facebookpagina heeft een screenshot van het filmpje online gezet. Daarin met begeleidende tekst wordt het opgeroepen om de Marokkaanse jongens op te sporen.

In Marokko worden vaker vrouwen aangerand. “De Marokkaanse wet veroordeelt intimidatie van vrouwen op het werk, maar niet in de openbare ruimte” Maar nu de video zo schokkend was en online werd gedeeld op de sociale media, er is toch over gegaan op opsporing en vervolging van de jongens.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: