Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Ben je Harry Potter fan? Bestel dan deze lingerie voor jezelf of vriendin

Geachte Harry Potterfans, waar dan ook ter wereld. Kledingmerk Yandy hebben dankzij hun hokus-pokusboek een heus lingerie ontworpen gebaseerd op het verhaal van Harry Potter. Het lingeriesetje is gemaakt in de stijl van Griffoendor, kleuren grijs, oranje en rood. Het setje kost ongeveer 33 euro, wel moet je geduld hebben tijdens online bestelling doen op de website van Yandy, er is een grote online stormloop waardoor de website af en toe offline gaat. Wil je meer Harry Potter-gevoel, dan moet je zelf een toverstafje bestellen.
Harry potter lingerie

Harry potter lingerie

Harry potter lingerie

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top