Connect with us

Nieuws.org

Heftige moessonregen verlamt Bombay

Nieuws

Heftige moessonregen verlamt Bombay

De grootste stad van India heeft het lokale leven een complete dobber aan de nattigheid. Tijdens vier dagen vielen er zoveel regen dat de straten van Bombay blank zijn. Alles is op drift, de treinen rijden niet. Mensen hebben moeite om zich te vervoeren per auto om brommer. Alleen in de historische wijken ‘Fort’ en’Colaba’in Bombay is de ellende minder vanwege de aanleg van riolering door de Britten, tot 1947 was India een Britse kolonie.

Advertenties
Continue Reading

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top