Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Opa sterft dag later na ruige lapdance

Opa Pepe Hernandez was vorige week tachtig jaar geworden, de oude man kreeg van zijn familie een heus presentje in vorm van een lapdance van ’n ingehuurde babe. Ze ziet er niet onsmakelijk uit, haar kontje in de gele string kan ermee door. De oude meneer is helemaal verheugd dat de wulpse dame op zijn schoot komt te zitten, dat blijkt wel op de onderstaande beelden, lache joh! Als hij maar geen hartaanval krijgt, dachten de familieleden.

Dood
Pepe is er niet meer, misschien dat de lapdance van een dag eerder te veel was, maar bedenk, er slechtere keuzes om dood te gaan. Meneer had op zijn tachtigste verjaardag de dag van zijn leven, wat een grijns had hij op zijn gezicht. Want hij had een babe op zijn schoot, er zijn reaguurders die dat niet kunnen zeggen.

Had je deze video al gezien? New York fans doen vluggertje in de metro.

Continue Reading
Advertisement

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top