Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Opnieuw veel migranten uit Afrika naar Europa via Ceuta

Video

Ruim 270 Afrikanen bereikten Spaanse enclave Ceuta in Marokko.

Ceuta, Spanje – Maandagavond hebben ruim 270 migranten uit verschillende landen van Afrika opnieuw de grenspost van Ceuta bestormd. Vorige week was er ook een succesvolle poging van de Afrikaanse migranten. De politie had handen vol aan om iedereen tegen te houden, diverse maar vooral jonge mannen bereikten het Spaanse gebied. De grens tussen Ceuta en Marokko is streng beveiligd. Er staan metershoge hekken met prikkeldraad om migranten tegen te houden, maar toch zijn na iedere bestormingen tientallen gewonden, vooral door vlijmscherpe scheermesprikkeldraad op de hekken. De migranten werden opgevangen en door de politie naar een verblijfscentra gebracht, daar wordt het beslist of iemand een verblijfsvergunning krijgt voor Spanje. Veelal wordt een verblijfsvergunning niet afgegeven.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: