Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Palestijn vermoordt zwangere Joodse vrouw

Holon: Een Palestijnse man heeft zijn toegegeven dat hij zijn joodse vriendin heeft vermoord. Hij heeft haar gewurgd en hoofd ingeslagen terwijl zij zwanger was van een kind.

Michal Halimi murder

De vrouw ‘Michal Halimi 29 jaar’ was al maanden vermist, in mei was de vrouw al als vermist opgegeven bij de politie. Afgelopen periode was het levenloze lichaam van de vrouw gevonden in Israëlische Holon.

Al na de vermissing was de vriend van de vermiste Michal Halimi verdacht, er waren namelijk veel vragen waar Muhammad Harouf (dader) was tijdens toen zij vermist werd. Ze hadden een relatie en was een kind opkomst, maar ze bleek met een andere man getrouwd te zijn.

De Palestijnse man had nog op de dag van haar vermissing contact met Halimi.

De dader heeft bekend en is opgepakt voor moord. Hij zal later voor de rechten moeten verschijnen, aldus The Jeruzalem Post. Mogelijk had hij een moord begaan om aandacht te cragen voor Palestijnse gevangenen in de staat Israël.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: