Connect with us

Nieuws.org

Films

Tom Cruise wordt te oud voor ‘Mission Impossible’

Tijdens de opnames voor de nieuwe film van Mission Impossible reeks doet Tom Cruise zijn stunts nog altijd zelf. Tom mag al 55 jaar oud zijn, maar hij springt nog steeds vanaf de gebouwen. Maar geweldig gaan de opnames niet. Tom nam een aanloop om van ene gebouw naar de andere te springen, maar zijn spong mislukte. De Mission Impossible-ster greep op een nippertje de rand van het gebouw en klom daarna weer op. Even later voelt Tom dat hij niet verder kan, waarschijnlijk geblesseerd geraakt.

Lees ook: Tom is Stuntman |

Mission Impossible 6

De film komt in 2018 in de bioscopen. Tom Cruise doet natuurlijk weer mee als Ethan Hunt, ook andere bekende acteurs als Ving Rhames, Henry Cavill, Alec Baldwin & Rebecca Ferguson spelen mee in de spannende actiefilm. Teaser trailer is al online, maar mag geen ‘officiële trailer’ genoemd worden.

Continue Reading
Advertisement

More in Films

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: