Connect with us

Nieuws.org

NSFW

Victoria’s Secret Angels op Amerikaanse cowgirls tour

Holiday Shoot. ,,Sneak peek!”,


Victoria secret models in Aspen
Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro, Candice Swanepoel en paar andere Angels zijn een weekje naar Aspen geweest voor een nieuwe fotoshoot van Victoria Secret. In uitdagende westernkleding hebben de dames zeer aantrekkelijke plaatje gemaakt, Victoria Secret laat het weten dat binnenkort een nieuwe lingerielijn binnenkort op de markt komt. We weten al wat het onderwerp is 😉 en gaat over Cowboys girls. Toch een heel ander tintje in vergelijking met de show van Victoria Secret 2016 in Parijs. Gewoon lekker naar beneden scrollen, dan kan je een paar mooie blote konten zien.

View this post on Instagram

🤠🤠

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

View this post on Instagram

#vsholiday17 📸 @elizabethsulcer

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

View this post on Instagram

Look at these puppies

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Meer in NSFW

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: