Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Vrouw wint driekwart miljard dollar in lotto

WASHINGTON – Een 53-jarige vrouw uit Massachusetts heeft de grootste individuele geldprijs ooit gewonnen in de Amerikaanse loterijgeschiedenis. De ziekenhuismedewerkster pakte in de nationale Powerball-lotto de jackpot van liefst 758,7 miljoen dollar, ofwel een slordige 642 miljoen euro. Ze zegde meteen haar baan op.

De winnares, omschreven als een karakteristieke, hardwerkende inwoonster van Massachusetts, kocht haar lot in Chicopee pas enkele uren voor de trekking. De winnende cijfers en getallen ontleende ze aan verjaardagen van familieleden en datums van gedenkwaardige gebeurtenissen in haar omgeving.

De kersverse multimiljonair koos voor uitbetaling ineens. Daardoor kan ze na aftrek van belastingen ‘slechts’ 340 miljoen dollar tegemoetzien. Volgens de regels heeft iemand alleen recht op het hele bedrag bij uitkering verspreid over vele jaren.<

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: