Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Huis Thierry Baudet beklad door links-radicalen

huis beklad baudetHet huis van FvD politicus is donderdag beklad Thierry Baudet door onbekende personen. Op de deur is een paar tekens aangebracht met roze verf, ook de trap en stoep is besmeurd. De daders hebben op de website van Indymedia een bericht gepubliceerd: De activisten protesteren met de verfactie tegen het verderfelijke gedachtengoed en diens opkomende populariteit van Baudet staat het te lezen. De politie heeft de zaak in onderzoek. De ‘Forum voor Democratie’ leider heeft nog niet gereageerd op het voorval met verf. In het verleden werden rechtse politici wel vaker aangevallen door linksradicalen van Indymedia, Antifa en Radicaal Anarchistisch Feministisch Front, zo zijn er huizen besmeurd van een paar PVV- politici’s en Pim Fortuyn is ooit besmeurd door een taart met poep.

Het betreffende artikel op Indymedia.
Bericht op Indymedia gericht tegen Thierry Baudet

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top