Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Man rent vuur in en overlijdt op Burning Man

Burning Man

BLACK ROCK CITY (ANP) – Tijdens het bekende festival Burning Man in de Amerikaanse staat Nevada is een man om het leven gekomen, nadat hij het vuur was ingerend. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, melden Amerikaanse media.

Het evenement in de woestijn wordt traditioneel afgesloten met het verbranden van de ‘Wicker Man’, een grote houten pop in het midden van het festivalterrein.

Toen de pop in lichterlaaie stond rende een festivalganger langs de beveiligers en sprong erin. Brandweermannen wisten de 41-jarige man nog uit het vuur te halen. Met een traumahelikopter werd hij meegenomen naar het ziekenhuis, maar de poging hem te redden was tevergeefs.

Bekijk de video van Burning Man 2015

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: