Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Miljardair Branson zit Irma uit in wijnkelder

2016-09-26 00:00:00 epa05556929 Virgin founder Richard Branson wears a traditional Bavarian costume while speaking at the Bits & Pretzels Founders Festival in Munich, Germany, 26 September 2016. The start-up festival is running until 27 September 2016. EPA/MATTHIAS BALK

ROAD TOWN – De Britse miljardair Richard Branson (67) zit de orkaan Irma uit in zijn wijnkelder. ,,We zullen ons terugtrekken in de betonnen wijnkelder onder het hoofdgebouw”, schreef de ondernemer en avonturier woensdag op zijn blog. ,,Zoals ik mijn team ken, zal er niet veel wijn meer over zijn als we er weer uit komen.”

Branson verblijft momenteel op Necker Island, zijn privé-eiland dat behoort tot de Britse Maagdeneilanden. In de loop van woensdag raast Irma over delen van de eilandengroep in het Caribisch gebied. De orkaan van de categorie vijf is een van de sterkste orkanen ooit geregistreerd in de regio.

,,De sfeer is griezelig, maar mooi”, aldus Branson. ,,We slapen hier met z’n allen in twee kamers. Ik heb sinds mijn kindertijd niet meer zo’n nachtparty gehad.” Branson is de oprichter van de Virgin Group, die honderden bedrijven omvat. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 5 miljard Amerikaanse dollars.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top