Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Internet

Oude videobeelden Eredivisie op Youtube

Zestig jaar historie van de Nederlandse hoogste voetbalklasse op de website van Youtube. De Eredivisie CV heeft met een aantal voetbalclubs een kanaal aangemaakt op de populaire videowebsite. Op het kanaal zal het complete Eredivisie archief van Beeld en Geluid en van de NOS verzamelend worden.

Volgens Alex Tielbeke, de directeur van de Eredivisie CV is het archief nu niet toegankelijk voor de gewone voetbalfans, met online tentoonstelling op het kanaal op Youtube is het archief voor iedereen beschikbaar.

Samenvatting • DOS Utrecht – Sparta Rotterdam (07-04-1963)

Samenvatting • SVV – Ajax (09-06-1991)

Samenvatting • Feyenoord – AFC DWS (14-02-1965)

Samenvatting • Blauw-Wit Amsterdam – FC Volendam (11-10-1959)

More in Internet

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top