Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

President Trump bezoekt slachtoffers orkaan Harvey

Trump bezoekt slachtoffers van orkaan Harvey in HoustonDe president van Verenigde staten Donald J Trump heeft vandaag het NRG Stadion in Houston bezocht. In het stadion worden burgers opgevangen. Door de orkaan Harvey in vijftig jaar tijd zijn er duizenden burgers dakloos geworden en meer dan miljoen mensen hebben tijdelijk hun verblijf verlaten. Door de orkaan steeg het waterpeil in Houston waardoor complete wijken onder het water staan. President Trump heeft aan het congres van VS gevraagd om 6 miljard dollar als noodhulp voor de slachtoffers van orkaan Harvey. De schade wordt geschat op meer dan 120 miljard dollar. De president heeft zelf uit zijn eigen zak 1 miljoen dollar gedoneerd aan het goed doel voor het Rode Kruis en het Leger des Heils, eerder doneerden Kim Kardashian West, Beyoncé, Kevin Hart en Dwayne Johnson voor de noodhulpverlening.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: