Connect with us

Nieuws.org

Pyongyang claimt bezit nieuwe waterstofbom

Nieuws

Pyongyang claimt bezit nieuwe waterstofbom

SEOUL (ANP) – Noord-Korea heeft een waterstofbom ontwikkeld die door een intercontinentale ballistische raket gedragen kan worden. Volgens het Noord-Koreaanse staatsmedium KCNA was leider Kim Jong-un zondag aanwezig bij het inladen van de bom in een langeafstandsraket.

Lees ook: Trump waarschuwt Noord-Korea.

Dat gebeurde tijdens een bezoek van Kim Jong-un aan het instituut voor Nucleaire Wapens. ,,Het instituut slaagde onlangs in het ontwikkelen van een geavanceerdere kernwapen” dat een ,,grote vernietigende kracht” heeft, aldus KCNA.

Advertenties

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top