Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Scholier verplicht naar Rijksmuseum en Kamer

Nieuws

Scholier verplicht naar Rijksmuseum en Kamer

2016-07-02 08:41:23 AMSTERDAM – Bezoekers in het Rijksmuseum tijdens de eerste dag dat het publiek Marten en Oopjen kan zien. De twee Rembrandt-portretten die begin dit jaar voor 160 miljoen euro zijn gekocht door Nederland en Frankrijk. ANP ROBIN UTRECHT

DEN HAAG (ANP) – Scholen moeten hun leerlingen verplicht een keer een bezoek laten brengen aan het Rijksmuseum in Amsterdam en de Tweede Kamer in Den Haag. VVD, CDA, D66 en ChristenUnie, die onderhandelen over een nieuw kabinet, hebben dat afgesproken. Haagse bronnen bevestigen berichtgeving hierover door De Telegraaf.

Volgens De Telegraaf zijn er ook afspraken gemaakt over meer aandacht op scholen voor de Grondwet en les aan alle scholieren over tekst, betekenis en melodie van het Wilhelmus. Dat de partijen dit laatste van plan waren, was al eerder uitgelekt.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...

Meer in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top