Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

The Big Bang Theory actrice ‘Penny’ nog steeds vrijgezel

Iedere nerd of ‘zolderkamer reaguurder’ ter wereld is wel verliefd op lieve blonde Penny uit de serie van ‘The Big Bang Theory’. De dame is nog steeds vrijgezel, waarom Sheldon niet lukt om de actrice te versieren weten wij niet, misschien is daar een kosmopolitische onderzoek voor nodig. Kaley Cuoco wat haar echte naam is toch aanbiddelijk genoeg om haar foto’s door te nemen, nou heren. stuur jullie liefdesbrieven naar Californiรซ.

And then there's Ruby ๐Ÿถ โค๏ธ #adoptdontshop

A post shared by @ normancook on

Atomic Blonde ๐ŸŽฅ

A post shared by @ normancook on

Continue Reading

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: