Connect with us

Nieuws.org

The Big Bang Theory actrice ‘Penny’ nog steeds vrijgezel

NSFW

The Big Bang Theory actrice ‘Penny’ nog steeds vrijgezel

Iedere nerd of ‘zolderkamer reaguurder’ ter wereld is wel verliefd op lieve blonde Penny uit de serie van ‘The Big Bang Theory’. De dame is nog steeds vrijgezel, waarom Sheldon niet lukt om de actrice te versieren weten wij niet, misschien is daar een kosmopolitische onderzoek voor nodig. Kaley Cuoco wat haar echte naam is toch aanbiddelijk genoeg om haar foto’s door te nemen, nou heren. stuur jullie liefdesbrieven naar Californië.

View this post on Instagram

And then there's Ruby 🐶 ❤️ #adoptdontshop

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

View this post on Instagram

Atomic Blonde 🎥

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Meer in NSFW

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top