Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Fagenbehandeling alternatief voor antibiotica

Lifestyle

Fagenbehandeling alternatief voor antibiotica

Behandeling met Fagen is de toekomst voor behandeling van ziektes en infecties wanneer antibiotica niet meer werkt wegens resistentie. Een behandeling met Faag ofwel bacteriofaag biedt dan de uitkomst voor mensen die niet meer behandelt kunnen worden met antibioticum. Steeds meer bacteriën worden resistent voor een behandeling met antibiotica, waardoor de medicijnen in de toekomst niet goed meer werken. Er wordt zelfs voorspeld dat in de toekomst 10 miljoen doden per jaar gaat vallen. Met een fagenbehandeling kan men gericht slechte bacteriën aanpakken, alleen de medische industrie voelt hier niks voor. Mensen die uitbehandeld zijn zoeken tegenwoordig hun heil in landen zoals Georgië en Rusland, daar is de behandeling met faag normaal in de zorg.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top