Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Fagenbehandeling alternatief voor antibiotica

Behandeling met Fagen is de toekomst voor behandeling van ziektes en infecties wanneer antibiotica niet meer werkt wegens resistentie. Een behandeling met Faag ofwel bacteriofaag biedt dan de uitkomst voor mensen die niet meer behandelt kunnen worden met antibioticum. Steeds meer bacteriën worden resistent voor een behandeling met antibiotica, waardoor de medicijnen in de toekomst niet goed meer werken. Er wordt zelfs voorspeld dat in de toekomst 10 miljoen doden per jaar gaat vallen. Met een fagenbehandeling kan men gericht slechte bacteriën aanpakken, alleen de medische industrie voelt hier niks voor. Mensen die uitbehandeld zijn zoeken tegenwoordig hun heil in landen zoals Georgië en Rusland, daar is de behandeling met faag normaal in de zorg.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: