Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

House of Cards stopt wegens mogelijk misbruik door Kevin Spacey

Netflix serie House of Cards S6 is mogelijk de laatste seizoen volgens de makers. Afgelopen weekend maakte Anthony Rapp bekend dat hij ooit door Kevin Spacey (Hoofdpersonage) is aangerand. Rapp was veertien jaar toen Spacey (toen 26 jaar) avances zou hebben gemaakt.

Anthony Rapp maakte afgelopen weekend op Buzzfeed het nieuws bekend over aanranding, de acteur was ooit als 14-jarige aangerand door Spacey. Het gebeurtenis gebeurde toen bij Spacey thuis. Maandag maakte Kevin Spacey bekend openlijk homoseksueel te zijn.

De makers van serie House of Cards zeggen dat de productie in 2018 stopt. House of Cards S6 bestaat uit dertien afleveringen.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top