Connect with us

Nieuws.org

Ken jullie de dochter van Mr. Bean al?

NSFW

Ken jullie de dochter van Mr. Bean al?

De komiek Rowan Atkinson bekend van Blackadder, Johnny English en natuurlijk de wereldberoemde serie van Mr. Bean heeft ook tussen de lakens gepresteerd. De acteur heeft een bloedmooie 21-jarige dochter, alleen zij wilt geen actrice worden net als haar vader. Ze wilt iets doen met muziek, maar een carrière als model zit er ook wel in voor Lily Atkinson. Wisten jullie dat Rowan Atkinson twee dochters heeft? Lilly is namelijk de jongste en dan hebben we ook nog Gemma Atkinson.

View this post on Instagram

#lilyatkinson mr.beans daughter…

A post shared by im_GreenŰ (@interesting_xharacter) on

Advertenties

Meer in NSFW

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: