Connect with us

Nieuws.org

Kind wacht in taxi op bankroof van moeder

Nieuws

Kind wacht in taxi op bankroof van moeder

LONG ISLAND – Een 28-jarige vrouw liet haar zesjarige dochter in een wachtende taxi zitten terwijl ze zelf even een bank beroofde in de Amerikaanse staat New York. De politie wist Diana Marini aan te houden die in de vestiging van de Chase Bank in Islandia op Long Island de hand op een onbekend bedrag had weten te leggen.

Na de overval vluchtte de vrouw terug naar de taxi. De politie wist het voertuig echter snel op te sporen en staande te houden, zo melden Amerikaanse media. Tot verbazing van de agenten had de bankrover haar dochter bij zich. Het kind is door de politie aan familie overgedragen.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: