Connect with us

Nieuws.org

Automobilist (79) rijdt treinrails op

Nieuws

Automobilist (79) rijdt treinrails op

HAMBURG – Een 79-jarige automobilist heeft het treinverkeer tussen het Duitse Hamburg en Lüneburg dinsdag stilgelegd door op het station van het plaatsje Stelle met zijn auto via het perron de treinrails op te schieten. Volgens Duitse media gaf de bejaarde bestuurder gas in plaats van te remmen.

Hij stond op dat moment op de parkeerplaats langs het station. Zijn auto schoot door een hek en kwam op twee van vier sporen terecht. Op dat moment waren er geen reizigers op het perron en reed er ook geen trein langs.

De berging van het zwaarbeschadigde voertuig veroorzaakte een stremming die duizenden pendelaars trof. De autoriteiten laten de rijcapaciteiten van de man onderzoeken.

Meer in Nieuws

To Top